Κατηγορίες
Αριστερή Πρωτοβουλία Τεχνικών Αφίσες - Υλικά

Συνεχίζουμε τον αγώνα για υπογραφή ΣΣΕ – Όλοι/ες στην παράσταση διαμαρτυρίας την ημέρα συνάντησης με τους εργοδότες (Τεταρτη 14/2, 17.00)

✊✊ Αύριο Τετάρτη 14/2/2024 στις 17.00, στα γραφεία του ΣΑΤΕ (Φειδίου 14 -16, Αθήνα) θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών με τους εργοδότες και καλούμε όλα τα μέλη του σωματείου σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία των εργοδοτών την ίδια ημέρα και ώρα!

◾️Σε μια περίοδο όπου υπάρχουν τεράστια κέρδη για τα αφεντικά και πρωτόγνωρη εντατικοποίηση για εμάς, μπορούμε να πάρουμε από τα κέρδη τους!

◾️Να πετύχουμε πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς και ριζική βελτίωση των συνθηκών εργασίας μας, ανθρώπινα ωράρια, άδειες, αμοιβές για την εκτός έδρας εργασία! Μέσω της Συλλογικής Σύμβασης διεκδικούμε πάλι την κατοχύρωση των όλων των θεσμικών δικαιωμάτων για τους εργαζόμενους με μπλοκάκι (14 μισθοί, προστασία της μητρότητας, άδειες, κλπ).‼️ Θυμίζουμε ότι το ΣΜΤ ήταν το πρώτο σωματείο που κάλυψε με συλλογική σύμβαση τους εργαζόμενους με μπλοκάκι αίροντας τον πλαστό διαχωρισμό μεταξύ μισθωτών και οιωνεί μισθωτών/εργαζόμενων με δελτίο!

✊Σήμερα μπορούμε να πετύχουμε ξανά την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

👉Ενισχύουμε | Γινόμαστε μέλη στο σωματείο | Μαζικοποιούμε το ΣΜΤ εν όψει των εκλογών 25-26-27 Φεβρουαρίου!

👉 Η μαζικότητα ενός σωματείου και η μαζική συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία αυξάνει την διαπραγματευτική του δύναμη απέναντι στους εργοδότες του κλάδου και στην κυβέρνηση και ισχυροποιεί τη διεκδίκηση της νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.